• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Rolluiken Bussum

Rolluiken in Bussum door C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Heeft u nieuwe rolluiken in Bussum nodig? Dan kunt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen terecht. Wij leveren en monteren rolluiken van de beste kwaliteit op een vakkundige manier. U vindt bij ons rolluiken van onder meer het merk Heroal, tot een lengte van wel 4500 mm. Weet u al welke rolluiken u wilt aanschaffen of kunt u hier wel wat advies bij gebruiken? De juiste rolluiken houden niet alleen zonlicht buiten, ze hebben ook nog een isolerende en beveiligende functie.

Rolluiken Bussum

Een ruime keuze aan rolluiken in Bussum

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen kiest u uit tal van uitvoeringen. Zo zijn er diverse breedtes en diktes lamellen en kiest u zelf een kleur die bij uw woning in Bussum past. Een dikkere lamel verhoogd bijvoorbeeld de veiligheid. Bovendien kunt u kiezen voor een rolluik met een handmatige bediening, of een elektrische bediening met een uitstekende motor van het merk Somfy. In beide gevallen bent u verzekerd van een rolluik van de beste kwaliteit. Omdat wij veel vertrouwen hebben in onze vakkundigheid, krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op uw rolluiken in Bussum.

C&B Raamdecoratie & Zonweringen voor rolluiken en meer

C&B Raamdecoratie & Zonweringen is opgericht na ruim 10 jaar ervaring en met passie voor het vak. Kwaliteit en een uitstekende service staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien bieden we dit aan tegen een betaalbare prijs. Dit is haalbaar, omdat er bijvoorbeeld geen overheadkosten hoeven te worden betaald. Er is bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen voor iedereen wel een passend product. Wilt u naast rolluiken in Bussum ook andere binnen- en buitenzonwering aanschaffen? U kunt bij ons ook terecht voor:

Voor een vrijblijvend advies of om een offerte te ontvangen in Bussum belt u ons via 06 42 29 53 17.

rolluiken Bussum laten plaatsen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor nieuwe rolluiken in Bussum belt u C&B Raamdecoratie & Zonweringen via 06 42 29 53 17. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en sturen u een vrijblijvende offerte. Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier, of een mail te sturen naar info@cbzonwering.nl. Wij helpen u graag verder. Wanneer u voor uw woning in Bussum rolluiken zoekt bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het juiste adres.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x