• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Rolluiken

De beste kwaliteit rolluiken voor uw woning

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen kunt u terecht voor een breed scala aan binnen- en buitenzonwering. Zo leveren en monteren wij rolluiken van onder andere het merk Heroal. Met de juiste rolluiken houdt u niet alleen zonlicht buiten, het zorgt ook voor goede isolatie en inbraakpreventie. C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert de rolluiken die passen bij uw woning en monteren deze vakkundig tegen een betaalbare prijs. Lees hier meer over de diverse rolluiken van C&B Raamdecoratie en Zonweringen.

rolluiken

Rolluiken in talloze kleuren en uitvoeringen

Bij ons kiest u uit talloze kleuren en maten rolluiken. Zo is er de keuze uit verschillende breedtes en diktes van de lamellen. Weet u nog niet wat past bij uw woning? Wij geven u graag een advies. Des te dikker de lamellen zijn, des te moeilijker wordt het inbrekers gemaakt. Bovendien kiest u uit rolluiken die met de hand bediend worden of een elektrisch bedienbaar exemplaar. De elektrisch bedienbare rolluiken worden aangedreven door kwaliteitsmotoren van Somfy. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op buitenzonwering.

Altijd maatwerk geleverd

Na het opmeten worden de rolluiken op maat gemaakt. Wij maken altijd gebruik van A-kwaliteit materialen om zo het optimale resultaat te bereiken. U kunt mij inschakelen voor kleine klussen maar grote projecten ga ik ook niet uit de weg. U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus dat noodzakelijk maken dan werk in ook in de avonduren en op zaterdag. Een klus of project is pas af als de klant volkomen tevreden is.

Een greep uit mijn werk

Rolluiken van C&B Raamdecoratie & zonweringen

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen hebben wij al ruim 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van maatwerk rolluiken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van de meest gunstige prijs, omdat er onder meer geen overhead kosten zijn die betaald moeten worden. De rolluiken zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, ook zijn er rolluiken van bijvoorbeeld het merk Heroal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

rolluiken laten plaatsen

Kom in contact met C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Heeft u interesse in nieuwe elektrisch of handbediende rolluiken? Wij leveren en monteren de rolluiken graag voor u. U kunt ons bellen via 06 42 29 53 17 . Wij vertellen u graag wat de verschillende mogelijkheden zijn en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier, of een mail sturen naar info@cbzonwering.nl. Stel gerust al uw vragen, wij denken met u mee voor geschikte rolluiken. U kunt mij inzetten voor diverse rolluik projecten in de omgeving van WeespMuidenDiemenBussumNaarden, Huizen, Breukelen, Amstelveen en Hilversum.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x