• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Ritsscreens

Een uitstekende oplossing om de zon te weren zijn ritsscreens

De mooiste screens vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Een screen is een uitstekende oplossing om de zon te weren en insecten buiten te houden. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen kunt u niets anders verwachten dan de beste kwaliteit screens als zonwering. Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid en een goede service. Lees hieronder alle mogelijkheden en voordelen van ritsscreens voor uw woning.

ritsscreens

Ritsscreens zijn perfect tegen de zon

Een screen is een uitstekende oplossing om de zon te weren. Doordat het aan de buitenkant van uw woning geplaatst wordt, warmen de ramen niet op. Hierdoor blijft het lekker koel in huis. Bovendien kunt u via de screens nog gewoon naar buiten kijken, en komt er nog gewoon frisse lucht door het doek naar binnen. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen is er voor iedere woning wel een bijpassende screen. Zo zijn er veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Wij komen de screens graag vakkundig en snel bij u thuis monteren.

Altijd maatwerk

Na het opmeten worden de objecten op maat gemaakt. Ik maak gebruik van A-kwaliteit materialen om zo het optimale resultaat te bereiken. U kunt mij inschakelen voor kleine klussen maar grote projecten ga ik ook niet uit de weg. U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus dat noodzakelijk maken dan werk in ook in de avonduren en op zaterdag. Een klus of project is pas af als de klant volkomen tevreden is.

Een greep uit mijn werk

De voordelen van ritsscreens op een rijtje

Een normale screen is aan de onderkant aan de geleider vastgemaakt. De zijkanten zitten bij hierbij dus los. Een ritsscreen, ook wel zipscreen genoemd, bestaat uit een doek dat aan alle zijden vastgemaakt zit. De zijkanten van het doek zitten dan vast met een soort ritsconstructie. Er zijn veel voordelen verbonden aan het aanschaffen van ritsscreens. Zo zult u geen last hebben van een klapperend doek bij wind, hebben insecten en vuil geen schijn van kans en zorgt het voor optimale isolatie. De voordelen van ritsscreens op een rij:

  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten

ritsscreens plaatsen

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heeft u interesse in onze ritsscreens? Bel ons dan via 06 42 29 53 17. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier , of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Voor ritsscreens bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonwering aan het juiste adres. U kunt mij inzetten voor diverse ritsscreens projecten in de omgeving van WeespMuidenDiemenBussumNaarden en Hilversum.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x