• 10 jaar ervaring
 • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
 • Geen overhead kosten
 • Altijd maatwerk
 • Concurrerende tarieven

Buitenzonwering

Diverse buitenzonwering voor iedere woning

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan buitenzonwering en zonwering op maat. Van zonneschermen tot gordijnen en screens: wij leveren en monteren de zonwering voor u. Hierbij is het belangrijk dat de zonwering voor buiten zowel optimaal functioneert en het aansluit bij de uitstraling van uw woning. Wij bieden dan ook maatwerk buitenzonwering voor iedereen. Heeft u nog vragen, of wilt u dat we u bij u thuis adviseren over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

buitenzonwering

Gepaste zonwering voor iedere woning

C&B Raamdecoratie & Zonweringen biedt een ruim assortiment zonwering voor buiten aan. Zo is er voor iedereen wel een geschikte oplossing. De buitenzonwering die wij leveren is van het merk Toppoint. Natuurlijk zijn er tal van opties. De vaste leveranciers voor buitenzonwering zijn Rainbow Collection en Verano. Deze bedrijven zijn in de tijd van het bestaan een gevestigde naam geworden. U bent met deze producten dan ook verzekerd van absolute kwaliteit.

U kunt mij inschakelen voor de levering en montage van:

 • Knikarmschermen
 • Zonneschermen
 • Uitvalschermen
 • Markiezen
 • Rolluiken tot wel 4500mm breed
 • Terrasoverkappingen van Rainbow collection. (alleen losse verkoop)
 • Losse doeken van de merken Swela, Dickson of Rainbow collection

In de collectie van Dickson of Swela heeft u de keuze uit wel 200 kleuren.

Recente projecten

Altijd zonwering op maat

Na het opmeten wordt de zonnescherm, buitenzonwering of zonwering op maat gemaakt. Wij maken altijd gebruik van A-kwaliteit materialen om zo het optimale resultaat te bereiken. U kunt mij inschakelen voor kleine klussen maar grote projecten ga ik ook niet uit de weg. Wij zorgen ervoor dat elke buitenzonwering perfect is gemonteerd. U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus dat noodzakelijk maken dan werk in ook in de avonduren en op zaterdag. Een klus of project is pas af als u volkomen tevreden is.

De beste buitenzonwering met garantie

Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van buitenzonwering, zonneschermen, knikarm zonneschermen en uitvalschermen. Het bedrijf is dan ook opgericht uit passie voor het vak. Wij hechten veel waarde aan het leveren van de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Dit is voor ons haalbaar, omdat wij bijvoorbeeld geen overheadkosten hebben. Zo bent u altijd verzekerd van een gunstige prijs. Omdat wij erg veel vertrouwen hebben in onze vakkundigheid krijgt u altijd garantie op ons werk. U krijgt:

 • 2 jaar garantie op raamdecoratie
 • 5 jaar garantie op buitenzonwering

buitenzonwering monteren

Neem contact op met C&B Raamdecoratie en Zonweringen

Heeft u interesse in onze buitenzonwering, of kunnen wij uw buitenzonwering monteren? U kunt uw zonwering kopen bij C&B Raamdecoratie & Zonwering. Bel ons via 06 42 29 53 17. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog andere vragen over het kopen of monteren van zonwering op maat? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier , of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Voor het kopen en monteren van diverse buitenzonwering bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonwering aan het juiste adres. U kunt mij inzetten voor diverse buitenzonwering projecten in de omgeving van Weesp, Muiden, Diemen, Bussum, Naarden en Hilversum.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x