• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie

Ruime keuze raamdecoratie bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw woning? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse soorten raamdecoratie. Van jaloezieën en verticale lamellen tot rolgordijnen en diverse horren: u vindt het bij ons. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Wij komen ook bij u thuis langs om te bekijken wat mogelijk is.

Raamdecoratie

Divers assoriment raamdecoratie

Bij iedere woning past weer andere raamdecoratie. In ons assortiment vindt u veel verschillende kleuren, varianten en formaten. Zo hebben we jaloezieën van aluminium en hout en lamellen van PVC en stof. Of gaat u voor gordijnen? Wij hebben vouwgordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, wave gordijnen, vitrages en gordijnen met een rails of roede. Ook wanneer u op zoek bent naar horren is de keuze groot. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u plisséhordeuren, rolhorren, inzethorren en veerstifthorren. Kies de raamdecoratie die aansluit bij uw interieur!

Altijd maatwerk

Na het opmeten worden de objecten op maat gemaakt. Ik maak gebruik van A-kwaliteit materialen om zo het optimale resultaat te bereiken. U kunt mij inschakelen voor kleine klussen maar grote projecten ga ik ook niet uit de weg. U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus dat noodzakelijk maken dan werk in ook in de avonduren en op zaterdag. Een klus of project is pas af als de klant volkomen tevreden is.

Een greep uit mijn werk

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen maken we gebruik van uitsluitend A-merken. Zo zijn onze vaste leveranciers voor raamdecoratie de merken Toppoint en Verano. Naast producten van topkwaliteit vinden wij service en een betaalbare prijs erg belangrijk. Bij ons zult u nooit teveel betalen. Wij kunnen onze prijzen laag houden, onder andere doordat we geen overheadkosten hebben. Zo bent u verzekerd van vakkundig gemonteerde raamdecoratie voor een gunstige prijs. Al overtuigd? Wij geven ook nog 2 jaar garantie op raamdecoratie.

raamdecoratie op maat

Kom in contact met ons

Heeft u interesse in onze raamdecoratie? Bel ons dan via 06 42 29 53 17. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Voor mooie raamdecoratie voor uw interieur bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het juiste adres. U kunt mij inzetten voor diverse raamdecoratie projecten in de omgeving van WeespMuidenDiemenBussumNaarden, Huizen, Breukelen, Amstelveen en Hilversum.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x