• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Zonwering Almere

Zonwering in Almere door C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u op zoek bent naar zonwering in Almere, dan bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het juiste adres. Wij leveren en monteren een breed scala aan zonweringen voor binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken en screens, maar ook aan gordijnen en horren. Wij hebben het in huis. Naast dat het natuurlijk belangrijk is dat de zonwering optimaal functioneert, is het ook belangrijk dat het past bij de uitstraling van uw woning in Almere. Daarom biedt C&B Raamdecoratie & Zonweringen maatwerk. Heeft u nog vragen of wilt u dat wij bij u thuis de mogelijkheden komen bekijken? Bel ons dan via 06 42 29 53 17.

rolluiken

Zonwering voor ieders wensen in Almere

U vindt bij ons een ruime keuze aan zonwering voor zowel binnen als buiten in uw woning in Almere. Wanneer u kiest voor binnenzonwering is er tal van keuze, zoals jaloezieën, gordijnen, lamellen en horren. Dit leveren wij van het merk Toppoint. Kiest u voor buitenzonwering, dan kunt u denken aan rolluiken, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en terrasoverkappingen. Onze vaste leverancier hiervoor is Rainbow Collection. U bent met deze topmerken verzekerd van uitstekende kwaliteit met een lange levensduur.

Met 2 tot 5 jaar garantie

Omdat we bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen overtuigd zijn van de producten die wij leveren in Almere en van onze vakkundigheid bij het monteren, geven wij een garantie van 2 tot 5 jaar.
De garantie die wij bieden geldt op alle:

Bovendien vinden wij het belangrijk dat wij deze kwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs. U wilt immers niet de hoofdprijs betalen. Wij kunnen een lage prijs aanbieden, omdat we onder andere geen overheadkosten hebben. Wanneer u zoekt naar een ervaren leverancier en monteur voor zonwering, zoek dan niet verder.

zonwering

Bel C&B Raamdecoratie & Zonweringen vandaag nog

Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden in Almere en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06 42 29 53 17. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag verder met een advies op maat. Stuur ons een bericht via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Wanneer u op zoek bent naar zonwering in Almere, dan kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x