• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Solar zonwering

Solar zonwering - van rolluiken tot aan screens

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u veel verschillende soorten solar zonwering, zoals rolluiken en screens. Met hoge kwaliteit solar zonwering regelt u uw lichtinval en temperatuur in huis op een duurzame manier. Namelijk met zonne energie! Wilt u uw huis ook beter beveiligen tegen inbraak? Dan kunt u het beste voor solar rolluiken gaan. Bekijk hier gerust ons aanbod aan solar zonwering voor uw woning. We maken uw zonwering naar keuze, helemaal voor uw woning op maat.

Solar zonwering

Solar zonwering – Screens

Solar screens werken door middel van een zonnepaneel en een accu. Het zonlicht laadt de accu op, waarna u gewoon met een afstandsbediening uw screens naar wens bedient. Met screens zorgt u ervoor dat u ongestoord op uw tv-, laptop-, computer-, of tabletscherm kunt kijken. Daarnaast zorgt u er met solar screens ook voor dat u de temperatuur tijdens de hete dagen van het jaar aan de lage kant kunt houden. Zo houdt u het in huis prettig en comfortabel.

Solar zonwering – Rolluiken

Solar rolluiken werken op dezelfde manier als de screens, maar hiermee zorgt u ervoor dat u het in huis ook volledig kunt verduisteren. Dit bevordert de nachtrust, maar daarnaast zorgen rolluiken ook voor extra veiligheid. Rolluiken maken het voor inbrekers namelijk een stuk moeilijker om uw woning binnen te komen. Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat u het tijdens de zomerdagen extra koel kunt houden in huis. Tijdens de winterse dagen houdt u daarentegen de warmte lekker in huis met rolluiken. In ons assortiment vindt u verschillende Solar rolluiken op maat.

Recente projecten

C&B Raamdecoratie & Zonweringen – Voordelen

Bent u op zoek naar Solar zonwering in de vorm van screens of rolluiken? Bij ons vindt u een breed assortiment zonwering op zonne energie! Zoek vandaag nog bij ons uw Solar zonwering uit en profiteer van het volgende:

  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs. U betaalt bij ons namelijk geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd een passend solar product voor u
  • Vele jaren ervaring

Zonwering met solar

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze Solar zonwering in de vorm van screens of rolluiken? Heeft u nog vragen over zonwering die met een zonnepaneel werkt? Voor vragen of een vrijblijvende offerte neemt u vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06 42 29 53 17 en per mail via info@cbzonwering.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. U kunt mij inzetten voor diverse zonwering projecten in de omgeving van Weesp, Muiden, Diemen, Bussum, Naarden, Huizen, Breukelen, Amstelveen en Hilversum.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x