• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Weesp

Screens in Weesp? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

De mooiste screens in Weesp vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Een screen is een uitstekende oplossing om de zon te weren. Doordat het aan de buitenkant van uw woning geplaatst wordt, warmen de ramen niet op. Hierdoor blijft het lekker koel in huis. Bovendien kunt u via de screens nog gewoon naar buiten kijken, en komt er nog gewoon frisse lucht door het doek naar binnen. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen is er voor iedere woning wel een bijpassende screen. Zo zijn er veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Heeft u een keuze gemaakt? Wij komen de screens graag vakkundig en snel bij u thuis in Weesp monteren.

ritsscreens Weesp

Waarom kiezen voor ritsscreens?

Een normale screen is aan de onderkant aan de geleider vastgemaakt. De zijkanten zitten bij hierbij dus los. Een ritsscreen, ook wel zipscreen genoemd, bestaat uit een doek dat aan alle zijden vastgemaakt zit. De zijkanten van het doek zitten dan vast met een soort ritsconstructie. Er zijn veel voordelen verbonden aan het aanschaffen van ritsscreens in Weesp. Zo zult u geen last hebben van een klapperend doek bij wind, hebben insecten en vuil geen schijn van kans en zorgt het voor optimale isolatie. Bent u al overtuigd van ritsscreens in Weesp? De voordelen van ritsscreens op een rij:

  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten

C&B Raamdecoratie & Zonwering levert kwaliteit

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen kunt u niets anders verwachten dan de beste kwaliteit screens als zonwering voor uw woning in Weesp. Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid en een goede service. Bovendien betaalt u bij ons nooit te veel. Doordat wij onder andere geen overheadkosten betalen, kunnen wij onze prijzen laag houden. Niemand wil tenslotte te veel betalen. Wilt u de screens in uw woning in Weesp combineren met andere binnen- of buitenzonwering? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u naast screens ook:

ritsscreens Weesp plaatsen

Neem vandaag nog contact op

Bel vandaag nog naar 06 42 29 53 17 wanneer u op zoek bent naar screens als zonwering voor uw woning in Weesp. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u een vrijblijvend advies. Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Naast bellen kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier, of een mail sturen naar info@cbzonwering.nl. Voor screens in Weesp kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x