• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Naarden

Screens in Naarden? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Nieuwe screens aanschaffen voor uw woning in Naarden? Dat kan bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Bij ons vindt u screens als zonwering in tal van kleuren en varianten. Zo is er altijd wel een screen die aansluit bij de uitstraling van uw woning. Screens zijn de laatste jaren een enorm populaire oplossing geworden. Het houdt niet alleen de zon buiten, het houdt ook nog eens uw woning koel, u kunt er gewoon doorheen naar buiten kijken en frisse lucht kan er doorheen naar binnen. Heeft u interesse in screens voor uw woning in Naarden? Neem dan direct contact met ons op, bel 06 42 29 53 17.

Screens Naarden

Het profijt van een ritsscreen

Grofweg zijn er twee verschillende opties: een ‘gewone’ screen en een ritsscreen. In tegenstelling tot een gewone screen, zit een ritsscreen zowel boven en onder als aan de zijkanten vast ‘geritst’. En daar heeft u veel profijt van in Naarden. Een ritsscreen is erg stevig, zal niet gaan klapperen bij wind en is ondoordringbaar voor insecten en vuil. Bovendien isoleert het optimaal, doordat er geen kieren zijn waar de zon doorheen kan schijnen. Overtuigd? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten
  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil

C&B Raamdecoratie & Zonweringen voor betaalbare kwaliteit

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vinden wij het belangrijk dat we u uitstekende kwaliteit en service bieden voor een betaalbare prijs. En dit is ook mogelijk, doordat wij bijvoorbeeld geen overheadkosten hebben. Zo weet u altijd zeker dat u nooit teveel betaalt voor screens in Naarden. Wij doen dit werk al ruim 10 jaar met veel passie en plezier. Bent u naast screens ook op zoek naar andere buiten- of binnenzonwering voor uw woning in Naarden? Wij staan ook voor u klaar met:

Nieuwe Screens plaatsen Naarden

Bel ons vandaag nog

Wilt u nieuwe screens voor uw woning in Naarden? Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken, een offerte ontvangen of heeft u nog andere vragen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 42 29 53 17, een bericht achter te laten via het contactformulier, of een mail te sturen naar info@cbzonwering.nl. Bij C&B Raamdecoratie & Zonwering bent u aan het goede adres, wanneer u op zoek bent naar screens voor uw woning in Naarden.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x