• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Muiden

Screens in Muiden? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Zoekt u screens als zonwering voor uw woning in Muiden? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u de mooiste screens voor een betaalbare prijs. Screens voor uw ramen zijn een moderne en populaire manier van zonwering. Er zijn twee verschillende soorten screens: de ‘gewone’ screen en de ritsscreen. De screens worden geplaatst aan de buitenkant van uw woning in Muiden, waardoor uw ramen niet opwarmen en uw woning koel blijft. Bovendien kunt u bij screens nog gewoon naar buiten kijken. Heeft u interesse in het aanschaffen van screens voor uw woning in Muiden? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u tal van kleuren en mogelijkheden.

ritsscreens Muiden

Waarom ritsscreens kiezen?

Een screen bestaat uit een bak, waar een doek in opgerold zit. Dit doek wordt naar beneden toe gelopen voor het glas van uw woning in Muiden. Bij een gewone screen zitten de zijkanten los. Een ritsscreen zit, zoals de naam al doet vermoeden, aan de zijkanten vast met een soorten ritsen. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden. Zo zijn deze steviger, kunnen insecten en vuil niet erlangs en houdt het zonlicht optimaal tegen doordat er geen kieren zijn. De voordelen van ritsscreens op een rij:

  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten
  • Bestand tegen sterke wind

Met ruim 10 jaar ervaring

C&B Raamdecoratie & Zonweringen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. U kunt dan ook niets anders dan echt vakwerk bij ons verwachten. Bovendien bieden wij onze zonwering, en de montage in Muiden, aan tegen een gunstige prijs. Niemand wil tenslotte te veel betalen. Wilt u graag advies ontvangen van onze experts? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Naast screens kunt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen ook terecht voor andere binnen- en buitenzonwering in Muiden, zoals:

Screens Muiden

Bel C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wilt u screens in Muiden aanschaffen? Of wilt u graag meer weten of de mogelijkheden, de prijs, of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bel direct naar 06 42 29 53 17, wij staan u graag te woord. Stuurt u liever een bericht? Dat kan via het contactformulier, of door een mail te sturen naar info@cbzonwering.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Wanneer u op zoek bent naar screens voor uw woning in Muiden, dan heeft C&B Raamdecoratie & Zonweringen wat u zoekt.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x