• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Hilversum

Screens in Hilversum? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Zoekt u screens voor uw woning in Hilversum? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u de mooiste screens in verschillende kleuren en varianten. Zo hebben we altijd wel een screen die aansluit bij de uitstraling van uw woning. Het gebruik van screens als zonwering is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat is niet gek, want naast dat het de zon tegenhoudt zorgen screens er ook voor dat uw ramen in Hilversum niet opwarmen. Zo heeft u ook in de zomer een heerlijk koele woning. Vindt u het geen fijn idee dat uw ramen afgeschermd zijn? Geen zorgen, want u kunt gewoon door het doek heen naar buiten blijven kijken. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen helpen we u graag verder.

Screens Hilversum

Een ritsscreen voor optimale zonwering in Hilversum

Weet u al of u een ‘gewone’ screen wilt aanschaffen in Hilversum of een ritsscreen? Het verschil zit hem in de aansluiting op uw kozijn. Een ritsscreen zit namelijk, in tegenstelling tot een gewone screen, vast aan alle vier de zijden. Vaak zijn deze dan ook iets duurder, maar er zitten ook veel voordelen aan verbonden. Zo zijn ritsscreens een stuk steviger, zijn ze bestand tegen harde wind, kan er geen vuil achter komen en ontstaan er geen kieren. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen leveren en monteren wij ritsscreens in Hilversum van hoge kwaliteit. De voordelen op een rij:

  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Hoge kwaliteit screens voor een betaalbare prijs in Hilversum? Dat is mogelijk bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Mede doordat wij geen overheadkosten hebben, kunnen wij onze prijzen gunstig houden. Dat betekent dat u bij ons nooit teveel betaalt. Bovendien kunnen wij met ruim 10 jaar ervaring zeggen dat u aan ons een echte vakman heeft. Wilt u naast screens als zonwering ook andere buiten- of binnenzonwering aanschaffen? Wij leveren en monteren in Hilversum ook:

Nieuwe Screens Hilversum

Bel C&B Raamdecoratie & Zonweringen voor screens in Hilversum

Wanneer u zoekt naar screens van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs in Hilversum, dan heeft C&B Raamdecoratie & Zonweringen wat u zoekt. Bel 06 42 29 53 17 om uw wensen met ons te bespreken en een passende offerte te ontvangen. Ook wanneer u nog vragen heeft staan wij u graag te woord. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. De mooiste screens voor uw woning in Hilversum vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x