• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Diemen

Screens in Diemen? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

De beste screens voor uw woning in Diemen vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Een screen is een populaire manier van zonwering. Dat is niet voor niets zo. Screens zorgen er namelijk voor dat zon buiten blijft, uw woning koel blijft, en u kan er ook nog eens gewoon doorheen naar buiten kijken. C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert screens in veel verschillende kleuren en varianten. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Bovendien kunnen wij de screens ook bij u thuis in Diemen komen monteren.

screens Bussum

De voordelen van ritsscreens

In tegenstelling tot een ‘gewone’ screen, zit een ritsscreen zowel aan de boven- en onderkant als aan de zijkanten vast. Op deze manier zit het doek extra stevig en heeft u bijvoorbeeld geen last van een klapperend doek bij wind. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het aanschaffen van ritsscreens. Doordat het doek aan alle zijden aangesloten is, hebben insecten en vuil geen schijn van kans. Bovendien zorgt een ritsscreen voor optimale isolatie, zodat uw woning in Diemen in de zomer lekker koel blijft. De voordelen op een rij:

  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten
  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil

C&B Raamdecoratie & Zonweringen met 10 jaar ervaring

C&B Raamdecoratie & Zonweringen heeft 10 jaar ervaring in het vak. U kunt bij ons dus uitgaan van hoge kwaliteit screens en vakkundige montage bij uw woning in Diemen. Wij vinden het belangrijk dat u geheel tevreden bent met het eindresultaat en service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ieder budget hebben wij een geschikte oplossing. Ook wanneer u een kleiner budget hebt, denken wij graag met u mee. Doordat wij bijvoorbeeld geen overheadkosten betalen, kunnen wij onze prijzen laag houden. Naast screens als zonwering kunt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen ook terecht voor deze andere zonweringen voor uw woning in Diemen:

Nieuwe screens Bussum

Neem contact op voor een offerte in Diemen

Interesse in onze screens voor uw woning in Diemen? Bel ons dan via 06 42 29 53 17 en wij bespreken graag uw wensen met u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten, of heeft u een andere vraag? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Bel ons, laat een bericht achter via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Wanneer u op zoek bent naar screens voor uw woning in Diemen, dan bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het goede adres.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x