• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Bussum

Screens in Bussum? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe screens voor uw woning in Bussum, dan bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het goede adres. Wij leveren screens in veel verschillende kleuren en varianten. Zo zit er altijd wel een bij die bij uw woning in Bussum past. Screens zijn een goede oplossing om de zon buiten te houden en uw woning te isoleren. Doordat de screens aan de buitenkant van uw ramen geplaatst worden, warmen uw ramen niet op. Bovendien kunt u er gewoon doorheen naar buiten kijken, en kan frisse lucht er doorheen naar binnen komen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van geschikte zonwering? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

ritsscreens Bussum

Wat zijn de voordelen van ritsscreens?

Er zijn twee verschillende soorten screens: een ‘normale’ screen en een ritsscreen. Het verschil tussen beide is dat een ritsscreen ook aan de zijkanten vastgemaakt zit, door een soort rits. Het voordeel hiervan is dat het doek een stuk steviger vastzit. Harde wind is dus geen probleem, het doek zal op zijn plek blijven. Ook kunnen insecten en vuil niet achter het doek op uw raam in Bussum terecht komen. Daar bovenop isoleert een ritsscreen optimaal, doordat er geen kieren zijn waar alsnog zon doorheen kan komen. Wij zetten de voordelen nog eens voor u op een rij:

  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten

C&B heeft ruim 10 jaar ervaring

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen hebben we inmiddels alweer ruim 10 jaar ervaring in het vak. Wij doen ons werk dan ook met veel passie en plezier in Bussum, en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk. Bovendien bieden wij screens aan voor een betaalbare prijs. Onder andere doordat wij geen overheadkosten hebben, kunnen wij u deze prijs aanbieden. Bent u ook geïnteresseerd in raamdecoratie of andere soorten zonwering voor binnen en buiten uw woning in Bussum? Wij hebben voor u:

Screens in Bussum

Bel C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u zoekt naar nieuwe screens voor uw woning in Bussum, zoek dan niet verder. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Bel 06 42 29 53 17 om uw wensen met ons te bespreken en een passende offerte te ontvangen. Heeft u nog andere vragen? Wij staan u graag te woord. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Voor screens als zonwering in Bussum komt u naar C&B Raamdecoratie & Zonwering.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x