• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Screens Almere

Screens in Almere? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Op zoek naar screens voor uw woning in Almere? Dan bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het goede adres. Screens zijn een goede oplossing om uw woning tegen de zon te weren. Een screen wordt geplaatst aan de buitenkant van het raam, waardoor het raam niet opwarmt. Op deze manier blijft het lekker koel in uw woning. Andere voordelen zijn dat er nog gewoon frisse lucht door naar binnen komt, en u erdoor naar buiten kunt kijken. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vindt u screens in veel verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een passend model. Naast het leveren, kunt u ons ook inschakelen voor vakkundige montage in Almere.

Screens Almere

De voordelen van ritsscreens

Een screen bestaat uit een bak, waar een doek in opgerold zit. Dit doek kan vervolgens naar beneden toe lopen voor het glas. Er zijn grofweg twee verschillende mogelijkheden: een ‘normale’ screen en een ritsscreen. Een gewone screen zit aan de zijkanten los, waar het doek bij een ritsscreen aan de zijkanten vastgemaakt zit. Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het aanschaffen van een ritsscreen in Almere. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Bestand tegen sterke wind
  • Ondoordringbaar voor insecten en vuil
  • Isoleert optimaal en houdt zonlicht buiten

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

Zoekt u een screen van de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder. C&B Raamdecoratie & Zonweringen houdt zijn prijzen laag. Dit is onder andere mogelijk doordat er geen overheadkosten zijn. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor uw screens als zonwering. Naast kwaliteit staat een goede service bij ons hoog in het vaandel. Bent u ook nog op zoek naar andere zonwering? U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan zonweringen. Zo levert C&B Raamdecoratie & Zonweringen ook:

Nieuwe screens Almere

Bel snel naar C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Voor de mooiste screens voor uw woning in Almere belt u naar C&B Raamdecoratie & Zonweringen via 06 42 29 53 17. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en geven u een passende offerte. Ook voor andere vragen op het gebied van zonwering staan wij u graag te woord. Naast bellen kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier, of door een mail te sturen naar info@cbzonwering.nl. Voor screens in Almere bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het goede adres.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x