• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Rolluiken Breukelen

Solar rolluiken Breukelen

Zoekt u in Breukelen rolluiken als de beste manier om zonlicht duurzaam uit uw woning te weren? Dan bent u op zoek naar de elektrische rolluiken op zonne energie van C&B Raamdecoratie & Zonweringen. In ons assortiment vindt u diverse bekende merken, zoals Verano en Toppoint. Bij ons rekent u op maatwerk productie, levering en montage van uw elektrische rolluiken met zonnepaneel. Met het gebruik van solar rolluiken heeft u niet alleen verbeterde controle over de temperatuur van uw huis in Breukelen, u beschermt uw huis ook aanzienlijk beter tegen inbrekers en ander ongewenst bezoek. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

Rolluiken Breukelen

Voordelen van solar rolluiken in Breukelen

Elektrische rolluiken met zonnepaneel werken, het woord zegt het al, op zonne energie. Met het zonnepaneel vangen de rolluiken zonlicht op. Dit wordt opgeslagen in de bijbehorende accu die daarna de motor energie geeft. U bedient uw rolluik in Breukelen dan gewoon met een afstandsbediening. Wat erg fijn is aan solar rolluiken is dat de montage ervan erg eenvoudig is. Daarnaast zijn solar rolluiken natuurlijk bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. We komen graag bij u op locatie in Breukelen om u persoonlijk te adviseren.

Rolluiken: ideale zonwering

In Breukelen rolluiken kiezen, betekent de meest ideale zonwering kiezen. Omdat rolluiken aan de buitenkant van uw ramen in Breukelen worden geplaatst, regelen ze extra goed de temperatuur. Zo houdt u de warmte tijdens de hete maanden buiten, en de warmte in de koude dagen binnen. Daarnaast kunt u met elektrische solar rolluiken in Breukelen elke gewenste kamer bij u thuis compleet verduisteren. Tot slot bieden rolluiken ook nog eens extra goede inbraakbeveiliging. Rolluiken zorgen er namelijk voor dat inbrekers niet zo makkelijk binnen kunnen dringen. Met een elektrisch rolluik met een zonnepaneel gebeurt dat ook nog eens duurzaam!

Recente projecten

C&B Raamdecoratie & Zonweringen staat voor u klaar

We staan voor u in Breukelen klaar met elektrische rolluiken op zonne energie en andere zonwering van verschillende merken, zoals Verano en Toppoint. We monteren uw gewenste rolluik professioneel en volgens uw aanwijzingen. We stoppen pas zodra u tevreden bent. Met ons in de arm bent u in Breukelen verzekerd van de volgende voordelen:

  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs. U betaalt bij ons namelijk geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd een passend product voor u in Breukelen
  • Vele jaren ervaring

rolluiken Breukelen laten plaatsen

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze elektrische solar rolluiken? Wilt u graag dat we u ter plekke in Breukelen van advies voorzien? We helpen u met alle plezier met het kiezen van het juiste rolluik met zonnepaneel! Neem dus vooral contact op met ons! U bereikt ons telefonisch via 06 42 29 53 17 en per mail via info@cbzonwering.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen voor een geheel vrijblijvende offerte. We helpen u in Breukelen graag verder.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x