• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Rolluiken Amstelveen

Rolluiken Amstelveen - Effectief en duurzaam

Bent u in Amstelveen op zoek naar de meest effectieve manier om zonlicht uit uw woning te weren? Wilt u dit op een duurzame manier doen? Bekijk dan het grote aanbod aan solar rolluiken van C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Bij ons kunt u terecht voor de bekende kwaliteitsmerken, zoals Verano en Toppoint. We staan voor maatwerk productie, levering en montage van uw elektrische rolluiken op zonne energie. Met rolluiken met zonnepaneel regelt u niet alleen de temperatuur in huis optimaal, u beschermt uw huis ook nog eens beter tegen inbraak. Neem contact met ons op voor extra informatie of vul ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

Rolluiken Amstelveen

De voordelen van solar rolluiken

Elektrische rolluiken met zonnepaneel werken dus op zonne energie. Op deze manier vangen de rolluiken zonlicht op. Dit zonlicht wordt opgeslagen in een accu die vervolgens de motor van energie voorziet. U bedient uw rolluiken in Amstelveen vervolgens met een afstandsbediening. Een groot voordeel van solar rolluiken is dat de montage ervan relatief eenvoudig is. Daarnaast zijn deze solar rolluiken uiteraard erg duurzaam en milieuvriendelijk. We komen graag bij u op locatie in Amstelveen langs om u persoonlijk advies op maat te geven.

Het fijne van rolluiken in Amstelveen

Wilt u in Amstelveen rolluiken? Rolluiken zijn de meest ideale vorm van zonwering. Omdat rolluiken aan de buitenkant van uw ramen worden geplaatst, regelen ze extra goed de temperatuur. Zo houdt u de hitte in de zomer buiten en de warmte in de winter binnen. Daarnaast kunt u met elektrisch solar rolluiken in Amstelveen elke kamer volledig verduisteren voor als u overdag bijvoorbeeld even de ogen dicht wilt doen. Tot slot zorgen rolluiken ook nog eens voor een betere inbraakbeveiliging. Rolluiken zorgen er namelijk voor dat inbrekers een stuk moeilijker binnen kunnen komen. Met een elektrisch rolluik met een zonnepaneel gebeurt dat ook nog eens duurzaam!

Recente projecten

Rolluiken Amstelveen – Voordelen

Met ons krijg u in Amstelveen rolluiken op zonne energie en andere zonwering van diverse merken, zoals Verano en Toppoint. We monteren uw rolluik naar wens vakkundig en volgens uw specificaties. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat bent! Kies voor ons en u bent in Amstelveen verzekerd van het volgende:

  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs. U betaalt bij ons namelijk geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd een passend product voor u in Amstelveen
  • Vele jaren ervaring

solar rolluiken Amstelveen

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze elektrische solar rolluiken? Wilt u graag dat we u op locatie in Amstelveen van advies voorzien? We helpen u graag aan het juiste rolluik met zonnepaneel! Neem dus vooral contact op met ons! U bereikt ons telefonisch via 06 42 29 53 17 en per mail via info@cbzonwering.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen voor een geheel vrijblijvende offerte. We helpen u in Amstelveen graag verder.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu 10% korting
op plissehordeuren
Vraag nu een gratis offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x