• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie Muiden

Raamdecoratie in Muiden? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u nieuwe raamdecoratie wilt aanschaffen voor uw woning in Muiden, dan kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. U vindt bij ons een ruime keuze aan raamdecoratie. Van lamellen en jaloezieën tot gordijnen en horren. Omdat uw raamdecoratie natuurlijk moet passen bij uw interieur en iedere woning anders is, bieden wij altijd maatwerk. Het is ook mogelijk om ons bij u thuis langs te laten komen voor een persoonlijk advies. Wij kunnen dan goed de mogelijkheden voor uw woning in Muiden bekijken. Meteen een afspraak maken? Bel dan 06 42 29 53 17. De voordelen van C&B op een rij:

  • Ruim assortiment
  • Goede kwaliteit van het merk Toppoint
  • 2 jaar garantie
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gunstige prijzen

raamdecoratie Muiden

Voor lamellen, rolgordijnen, jaloezieën, horren en meer

Weet u al voor welke raamdecoratie u kiest in Muiden? Al onze raamdecoratie is verkrijgbaar in diverse kleuren, varianten en formaten. Wij leveren en monteren jaloezieën van aluminium en hout, en lamellen van PVC en stof. Ook wanneer u voor gordijnen kiest is er een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, wave gordijnen, vitrages en gordijnen met een rails of roede. In de zomer, of misschien wel het hele jaar, horren nodig voor uw deuren of ramen? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen hebben we plisséhordeuren, rolhorren, inzethorren en veerstifthorren. Wij geven u graag een vrijblijvend advies voor raamdecoratie in Muiden.

Ophangen met het easyclick-systeem

Uw raamdecoratie in Muiden ophangen door deze aan uw kozijnen vast te boren? Dat is niet meer nodig! Met het easyclick-systeem hangt u eenvoudig de raamdecoratie op, zonder dat er schroeven en boren aan te pas komen. Zo hoeft u dus niet uw kozijnen te beschadigen en profiteert u wel van de mooiste raamdecoratie.

Met 2 jaar garantie

C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert en monteert raamdecoratie in Muiden van het merk Toppoint. Dit is een gevestigde naam in het vak. Wij zijn daarom overtuigd van de levensduur van deze producten en geven u dan ook 2 jaar garantie op alle raamdecoratie. En daar hoeft geen hoofdprijs tegenover te staan. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vinden we het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaalt. Dit is onder andere mogelijk doordat wij geen overheadkosten hebben.

raamdecoratie in Muiden

Bel C&B Raamdecoratie & Zonweringen in Muiden

Bel ons via 06 42 29 53 17 om uw wensen in voor raamdecoratie in Muiden met ons te bespreken. Wij denken met u mee en geven u een passende offerte. Ook wanneer u nog andere vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen staan wij u graag te woord. Bel ons, laat een bericht achter via het contactformulier hier, of stuur een maar naar info@cbzonwering.nl. Een ruim assortiment raamdecoratie voor uw woning in Muiden vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu 10% korting
op plissehordeuren
Vraag nu een gratis offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x