• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie Hilversum

Raamdecoratie in Hilversum? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u raamdecoratie wilt aanschaffen voor uw woning in Hilversum, dan kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Wij hebben voor iedere woning wel een passende soort raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan rolgordijnen, houten jaloezieën en PVC lamellen. Ook voor horren bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kiest u uit tal van kleuren, varianten en formaten. Hulp inschakelen bij het kiezen van de best passende optie voor uw woning in Hilversum? Maak een afspraak door te bellen naar 06 42 29 53 17 en wij komen graag bij u langs. De voordelen van C&B:

  • Ruim assortiment
  • Goede kwaliteit van het merk Toppoint
  • 2 jaar garantie
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gunstige prijzen

raamdecoratie Hilversum

Rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, horrenen en meer in Hilversum

Iedere woning in Hilversum is anders, heeft een andere uitstraling en heeft een ander interieur. Hier moet uw raamdecoratie natuurlijk wel bij passen. C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert en monteert raamdecoratie van het merk Toppoint. Er is een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Zo hebben we jaloezieën van aluminium en hout en lamellen van PVC en stof. Of gaat u voor gordijnen? Wij hebben vouwgordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, wave gordijnen, vitrages en gordijnen met een rails of roede. Voor horren in Hilversum is er de keuze uit: plisséhordeuren, rolhorren, inzethorren en veerstifthorren.

In uw kozijnen boren niet nodig!

De onlangs geplaatste kozijnen in uw nieuwe woning in Hilversum beschadigen door er met boren en schroeven raamdecoratie aan vast te maken? Dat is tegenwoordig niet meer nodig. Vaak kan met het easyclick-systeem uw raamdecoratie eenvoudig worden opgehangen, zonder dat hierbij uw kozijn aangetast wordt. Neem contact op voor meer informatie.

Ruim 10 jaar ervaring in het vak

C&B Raamdecoratie & Zonweringen werkt al ruim 10 jaar in het vak. U bent bij ons dan ook verzekerd van zeer vakkundige gemonteerde raamdecoratie en een deskundig advies. Bovendien betaalt u bij ons nooit te veel. Bij C&B vragen we een eerlijke prijs. Dit is mogelijk, doordat wij bijvoorbeeld geen overheadkosten hebben. Bent u al overtuigd? Omdat wij vertrouwen hebben in de producten en onze service, geven wij u 2 jaar garantie op uw raamdecoratie in Hilversum.

raamdecoratie hilversum op maat

Direct contact met C&B Raamdecoratie & Zonweringen in Hilversum

Interesse in raamdecoratie voor uw woning in Hilversum door C&B Raamdecoratie & Zonweringen? Bel 06 42 29 53 17 en vertel ons uw plannen. Wij denken mee, geven u een passende offerte en beantwoorden al uw vragen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe raamdecoratie. Ook zijn wij bereikbaar via mail, u stuurt dan een mail naar info@cbzonwering.nl. Of u laat een bericht achter via het contactformulier. Raamdecoratie voor uw woning in Hilversum vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x