• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie Diemen

Raamdecoratie in Diemen? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Een ruime keuze aan raamdecoratie voor uw woning in Diemen vindt u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën, verticale lamellen of hordeuren: wij leveren en monteren het in Diemen. Onze raamdecoratie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, varianten en formaten. Zo is er altijd een geschikte oplossing voor uw woning, die aansluit bij uw interieur. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? U kunt ook een afspraak met ons maken, wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk advies. Kies C&B voor:

  • Een uitgebreid assortiment
  • Goede kwaliteit van het merk Toppoint
  • 2 jaar garantie
  • Ophangen zonder boren
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gunstige prijzen

raamdecoratie Diemen

Maatwerk lamellen, rolgordijnen, jaloezieën, horren en meer

Iedere woning in Diemen is anders, dus iedere woning vraagt om andere raamdecoratie. Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen denken wij graag met u mee. Er zijn veel verschillende opties. Zo zijn er lamellen van PVC of stof en zijn er jaloezieën van aluminium of hout. Ook voor gordijnen hebben we een ruim assortiment. Denk aan vouwgordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, wave gordijnen, vitrages en gordijnen met een rails of roede. In de zomer, of het hele jaar door, horren nodig? Wij leveren plisséhordeuren, rolhorren, inzethorren en veerstifthorren. Al onze raamdecoratie komt van het A-merk Toppoint.

Niet boren met het easyclick-systeem

Uw raamdecoratie in uw woning in Diemen ophangen met schroeven en boren aan uw kozijn is niet altijd nodig. Met het eenvoudige easyclick-systeem maakt u de raamdecoratie vast aan uw kozijnen, zonder deze te hoeven beschadigen. Benieuwd hoe dit precies werkt? Neem dan contact met ons op, wij leggen het u graag uit.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen leveren en monteren we raamdecoratie in Diemen van uitstekende kwaliteit. Hier hoeft u natuurlijk niet de hoofdprijs voor te betalen. Bij ons vindt u namelijk raamdecoratie voor een eerlijke prijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Dit is onder andere mogelijk doordat wij geen overheadkosten hebben. Bent u al overtuigd? Wij geven u ook nog eens 2 jaar garantie op uw raamdecoratie in Diemen.

Raamdecoratie diemen monteren

Bel direct C&B Raamdecoratie & Zonweringen in Diemen

Wilt u nieuwe raamdecoratie aanschaffen voor uw woning in Diemen? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte oplossing, sturen u een offerte toe en beantwoorden uw vragen. Bel 06 42 29 53 17, laat een bericht achter via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie, zoals jaloezieën of lamellen, voor uw woning in Diemen, dan kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x