• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie Bussum

Raamdecoratie in Bussum? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw woning in Bussum? Dan bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen aan het goede adres. Naast dat de zonwering de zon goed moet blokkeren, is het natuurlijk belangrijk dat het bij de uitstraling van uw woning aansluit. Daarom leveren en monteren wij zonwering in veel verschillende varianten, kleuren en maten. Zo is er altijd een oplossing die bij uw interieur past. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van geschikte zonwering voor uw woning in Bussum? Ook daarmee helpen wij u graag! De voordelen van C&B op een rij:

  • Een uitgebreid assortiment
  • Goede kwaliteit van het merk Toppoint
  • 2 jaar garantie
  • Ophangen zonder boren
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gunstige prijzen

raamdecoratie Bussum

Rolgordijnen, jaloezieën, lamellen en horren op maat

C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert en monteert zonwering in Bussum van het A-merk Toppoint. Dit is een bekende naam met producten van hoge kwaliteit. Bovendien is er een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Denk aan: jaloezieën, verticale lamellen, rolgordijnen, vitrages, vouwgordijnen en wave gordijnen. En ook: rolhorren, inzethorren en veerstifthorren. Vind u het lastig zelf een keuze te maken? Het is ook mogelijk ons bij u thuis in Bussum langs te laten komen voor een persoonlijk advies.

Boren in uw kozijnen niet nodig!

Wanneer u de raamdecoratie voor uw woning in Bussum laat monteren door C&B Raamdecoratie & Zonweringen, is het niet altijd nodig te boren in uw kozijnen. Wij maken namelijk vaak gebruik van het easyclick-systeem. Wij hangen dan heel eenvoudig de raamdecoratie op, zonder dat u daarbij uw kozijnen beschadigd!

Kwaliteit en service voor een eerlijke prijs

Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen vinden wij het belangrijk om kwaliteit en goede service te leveren, voor een eerlijke prijs. Dit is voor ons dan ook mogelijk, omdat wij bijvoorbeeld geen overheadkosten hebben. U betaalt dus nooit teveel voor uw raamdecoratie in Bussum, maar bent wel verzekerd van vakkundig gemonteerde zonwering. Bovendien stoppen wij pas wanneer u helemaal tevreden bent. Is het nodig in de avonden of op zaterdag langs te komen? Dat is dit geen enkel probleem.

Raamdecoratie op maat Bussum

Bel nu met C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Bel direct naar 06 42 29 53 17 om uw wensen voor raamdecoratie in Bussum met ons te bespreken. Wij denken dan met u mee, en geven u een passende offerte. Voor u het weet heeft u de mooiste jaloezieën, lamellen of rolgordijnen hangen in uw woning. Heeft u nog andere vragen, of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, of stuur een mail naar info@cbzonwering.nl. Wij staan u snel te woord. Voor zonwering in Bussum kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x