• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Raamdecoratie Almere

Raamdecoratie in Almere? C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie voor uw woning in Almere, dan heeft C&B Raamdecoratie & Zonweringen wat u zoekt. Van lamellen en jaloezieën tot rolgordijnen en horren. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie, in verschillende kleuren, varianten en formaten. Zo is er altijd een optie die bij uw interieur past. Wij leveren en monteren de raamdecoratie bij u thuis in Almere. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen helpen we u graag verder! De voordelen van C&B:

  • Uitgebreid assortiment
  • Goede kwaliteit van het merk Toppoint
  • 2 jaar garantie
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gunstige prijzen

raamdecoratie Almere

Maatwerk rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, horren en meer

Iedere woning in Almere vraagt om een ander soort raamdecoratie. Daarom leveren wij voor iedereen maatwerk. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën van aluminium of hout, of u kiest voor lamellen van PVC of van stof, wij hebben het in huis. Ook voor gordijnen en horren kunt u bij ons terecht. Wij leveren en monteren vouwgordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, wave gordijnen, vitrages en gordijnen met een rails of roede. En plisséhordeuren, rolhorren, inzethorren en veerstifthorren. Een ander soort raamdecoratie in gedachten voor uw woning in Almere? Neem dan contact met ons op.

Ophangen zonder boren!

Tegenwoordig is het niet meer altijd nodig om gebruik te maken van schroeven en boren om uw raamdecoratie op te hangen. Wanneer u kiest voor het easyclick-systeem hangt u uw raamdecoratie eenvoudig op, zonder daarbij uw kozijnen aan te tasten. Dat is nog eens handig!

A-merken voor een betaalbare prijs

C&B Raamdecoratie & Zonweringen levert en monteert raamdecoratie van A-merken in Almere. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier, door de uitstekende kwaliteit van onze producten. Onze vaste leverancier is het merk Toppoint. Wij bieden deze raamdecoratie aan voor een betaalbare prijs. Dit vinden wij belangrijk, want niemand wil tenslotte teveel betalen. Dit is voor ons mogelijk, omdat wij onder andere geen overheadkosten hebben. Bovendien krijgt u op al onze raamdecoratie in Almere een garantie van 2 jaar.

Raamdecoratie Almere binnen

Contact met C&B Raamdecoratie & Zonweringen in Almere

Heeft u interesse in raamdecoratie voor uw woning in Almere? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bel 06 42 29 53 17 om uw ideeën met ons te bespreken of meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier, of ons een mail sturen via info@cbzonwering.nl. Wij antwoorden dan zo snel mogelijk. Voor de mooiste raamdecoratie voor uw woning in Almere, kunt u terecht bij C&B Raamdecoratie & Zonweringen.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x