• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Markiezen laten plaaten

Markiezen laten plaatsen! C&B Raamdecoratie & Zonweringen

Markiezen van CB Zonwering

Geniet van beschutting tegen de zon en bescherming tegen weersinvloeden zonder in te leveren op stijl door markiezen aan te schaffen. Markiezen geven een woning een authentieke, klassieke uitstraling, terwijl ze zeer effectief de zon uit uw woning weren. En voegen onmiskenbare charme en een vleugje elegantie toe aan iedere woning. Daarom bieden wij bij CB Zonwering u de mogelijkheid om markiezen op maat te laten maken tegen de beste prijs. Zo weet u zeker dat uw markiezen aan al uw wensen voldoen en u niet te veel betaalt! Daarbij kunt u de markiezen ook door ons laten plaatsen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

markiezen laten plaatsen

De perfecte markiezen voor u

Wilt u graag markiezen voor uw woning? Dan bent u bij CB Zonwering aan het juiste adres. Van materiaal en kleur tot aan afmeting en bediening, alles kunt u aan laten passen. Na het opmeten maken wij uw markiezen volledig op maat voor u. Hierdoor weet u zeker dat de markiezen perfect bij uw woning passen! Voor het maken van onze markiezen gebruiken wij A-kwaliteit materialen. Zo krijgt u altijd de beste kwaliteit. Benieuwd wat er mogelijk is? Informeer gerust!

Markiezen laten plaatsen

Bij ons kunt u niet alleen markiezen op maat laten maken, u kunt ze ook nog eens door ons laten plaatsen! Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatief hoogstaande producten. En dat zonder dat we daarvoor de hoofdprijs vragen! Bij ons bent u verzekerd van een perfecte montage van uw markiezen. Zowel bij een grote als kleine klus. Voor ons is een klus pas af als u volkomen tevreden bent.

Kies voor CB Zonwering!

Doordat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben in het leveren en monteren van buitenzonwering, waaronder markiezen, hebben wij voor iedereen wel een geschikte oplossing. We hebben dit bedrijf opgericht vanuit een passie voor ons vak. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat we veel waarde hechten aan het leveren van de beste kwaliteit. Omdat we vertrouwen hebben in onze vakkundigheid, krijgt u bij ons altijd garantie op ons werk. We willen namelijk niets minder dan dat u tevreden bent met uw markiezen. Daarom leveren we niet alleen markiezen, maar plaatsen we ze ook. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs. De voordelen die wij u bieden, zijn verder:

  • Kwaliteit tegen een betaalbare prijs (geen overhead kosten)
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd een passend product voor u
  • Ruim 10 jaar ervaring

Neem contact op

Heeft u interesse in markiezen van CB Zonwering? En wilt u uw markiezen door een professional laten plaatsen? Bel naar 06 42 29 53 17 om een afspraak met ons te maken. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail via info@cbzonwering.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via ons contactformulier.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu 10% korting
op plissehordeuren
Vraag nu een gratis offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x