• 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvende afspraak bij u op locatie
  • Geen overhead kosten
  • Altijd maatwerk
  • Concurrerende tarieven

Horren

Houd insecten buiten met onze horren

Het is heerlijk om over en ‘s avonds de ramen wagenwijd open te kunnen doen. De frisse lucht laat het lekker doorwaaien in uw woning. Tegelijk met het mooie weer laten insecten zich ook weer zien, en die houd u natuurlijk liever buiten. Met onze luxe horren komt er frisse lucht binnen, maar houd u insecten buiten. Bent u op zoek naar horren voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Horren

Ruim assortiment horren

Met ons diverse assortiment aan horren kunt u uw huis optimaal ventileren en zorgt u ervoor dat insecten, zoals muggen en wespen, buiten blijven. Zoekt u een hor voor een raam, deur of serre? Dit is allemaal mogelijk bij C&B Raamdecoratie en Zonweringen. Wij zorgen ervoor dat alle horren vakkundig op maat worden gemaakt. Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas en diverse kleuren. De horren zijn standaard leverbaar in 4 kleuren, namelijk wit, creme, zilver en antraciet. Zo heeft u genoeg keuze bij ons.

Altijd maatwerk

Na het opmeten worden de objecten op maat gemaakt. Ik maak gebruik van A-kwaliteit materialen om zo het optimale resultaat te bereiken. U kunt mij inschakelen voor kleine klussen maar grote projecten ga ik ook niet uit de weg. U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus dat noodzakelijk maken dan werk in ook in de avonduren en op zaterdag. Een klus of project is pas af als de klant volkomen tevreden is.

Recente projecten

Specialist op het gebied van horren

Uw bent bij ons aan het goede adres horren bij uw woning. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van horren. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van de meest gunstige prijs, omdat er onder meer geen overhead kosten zijn die betaald moeten worden.

Om het perfecte resultaat te leveren komen bij alles bij u thuis opmeten en gebruiken wij alleen a-merken horren. U krijgt van ons altijd 2 jaar garantie op uw horren en overige raamdecoratie. Wilt u meer informatie over de horren van C&B Raamdecoratie & Zonweringen? Neem dan gerust contact met ons op.

horren voor binnen

Neem voor meer informatie contact met ons op

Heeft u interesse in onze horren? Bel ons dan via 06 42 29 53 17. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier, of stuur ons een mail via info@cbzonwering.nl. Voor horren bent u bij C&B Raamdecoratie & Zonwering aan het juiste adres.

Op zoek naar een specialist
in zonwering en raamdecoratie?

ACTIE

Ontvang nu gratis
elektrische bediening t.w.v. €287,-
Vraag nu een offerte aan

Gratis offerte aanvragen
x